Terugkijken naar De Mooiste Dag 2016

2016-07-14 22:16:33

Het zit er weer op. Woensdag 6 juli 2016 hebben we met z'n allen weer De Mooiste Dag meegemaakt. Onder schitterende weersomstandigheden hebben we kunnen genieten van prachtig weer en een mooie locatie van StaatsBosBeheer, De Zwarte Dennen in Punthorst bij Staphorst. Lekker op tijd op de Nieuwe Markt en op zoek naar de motorrijder waar je die dag mee op stap mag. Dan even een helm uitzoeken om vervolgens samen met de motorrijder en de motor uiteraard een foto te laten maken. En als je dan nog geluk had, kwam je misschien ook nog wel even in de buurt van de camera van SBS / Hart van Nederland. Leuk om op deze manier extra aandacht te krijgen voor De Mooiste Dag. Via een mooie route langs Genemuiden en Hasselt naar De Zwarte Dennen gereden, waar weer voldoende te beleven was. Welkom geheten met veel lawaai door de bosburgemeester en de nodige enthousiaste vrijwilligers. Wat was er weer veel te beleven. Pijl en boogschieten, de paardentram, paardrijden met de Stichting Aangepast Paardrijden, lekker op het springkussen, schminken, tattoo's laten maken, schilderen bij Wim, kennismaken met het Staphorster stipwerk, kijken naar de mooie figuren die uit een boomstam worden gemaakt en spelletjes doen bij Staatsbosbeheer. En dan was er natuurlijk weer het optreden van Stef Ekkel en het IJsselduo, Alles werd weer keurig aan elkaar gepraat door Bertus krabbe die werd bijgestaan door de Bosburgemeester, die af en toe ook op het terein zelf de nodige aandacht trok, Kortom een prachtig gezelschap. En dan was er natuurlijk weer de voortreffelijke verzorging door de mensen van Kouwen en Norg. Kortom een voortreffelijke verzorging op alle fronten.

De draaiboeken kunnen weer de kast in, maar niet voordat we alle mensen die een steentje hebben bijgedragen aan De Mooiste Dag 2016, bedanken voor hun geweldige inzet. Prachtig!

De opbrengst van de collecte voorafgaand en bij het binnenkomen van de stoet heeft een geweldig resultaat opgeleverd: € 1.071,70. BEDANKT!!!!

2017-12-14