Bekijk hieronder de jaarrekeningen van 2016 en 2017

jaarrekening 2017 totaal     jaarrekening 2016 totaal

Organisaties voor goede doelen kunnen bij de Belastingdienst een ANBI-status aanvragen. Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) hoeven geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen. Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. De Belastingdienst beoordeelt aan de hand van de statuten en de werkelijke werkzaamheden van de organisatie of deze als ANBI kan worden gekwalificeerd. Ook voor donateurs zijn er voordelen: bij de opgave van je inkomstenbelasting kun je giftenaftrek krijgen voor giften aan een instelling met ANBI-status, zoals Stichting Live Life.

Motorrijders

Deelnemers