Websitesponsor

B&S Media Internetmarketing
B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing is een full-service internet marketing bureau uit Kampen. Met veel passie en plezier wordt hier al meer dan 11 jaar gewerkt aan het ontwikkelen en beter vindbaar maken van websites en webshops. Meer dan 25 enthousiaste internet marketing specialisten kunnen u uitstekend helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren met Google Ads (SEA), webdesign en webdevelopment.

Het internet marketing bureau is gestart in 2007 en nog steeds zijn de meeste van de oorspronkelijke klanten bij het Kamper bedrijf. Deze loyaliteit is gecreëerd door 2 principes te volgen. De eerste is om altijd op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de online marketing. De andere is om de klanten zo goed te leren kennen dat B&S Media eerder een intern team is dan een externe leverancier.

Team B&S Media Internetmarketing

Google Ads

Google Ads is een krachtig marketinginstrument, waarmee u eenvoudig meer rendement uit uw website kunt halen. Want hoe zichtbaarder uw bedrijf online is, hoe groter de kans dat potentiële klanten uw product of dienst vinden. Met Google Ads zorgen wij ervoor dat u direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar uw bedrijf, product of dienst.

Direct en meetbaar resultaat
Kwalitatief hoogwaardige campagnes
Duidelijke maandelijkse rapportages
Premier Google Partner

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Elke dag wordt er via Google vaak gezocht naar producten en diensten die met uw bedrijf te maken hebben. Scoort uw website niet hoog op deze zoekwoorden? Dan gaat de concurrent er met deze potentiële klant vandoor. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat uw website structureel beter vindbaar is en u topposities scoort op voor uw bedrijf relevante zoekwoorden.

24/7 gevonden worden door potentiële klanten
Rapportages van resultaat en werkzaamheden
Blijvende verbeteringen aan jouw website
Vaste maandelijkse investering

 

Webdesign

Met een professionele website van B&S Media zorgt u voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat uw website of webshop doeltreffend is. Dit levert uw bedrijf meer leads en klanten op.

Thema of een maatwerk website
Zoekmachinevriendelijk
Eenvoudig in beheer
Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Kom in contact

B&S Media Internetmarketing
Carlsonstraat 13
8263 CA Kampen

038 3376678
info@bsmedia.nl
www.bsmedia.nl

Stel een vraag